Zwarte Carcomm CMPC-625 Mobile Smartphone Cradle Samsung Galaxy S II i9100

37,09
De beste prijs bij Allekabels.nl


Merk:

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Carcomm CMPC-625 Mobile Smartphone Cradle Samsung Galaxy S II i9100

De belangrijkste eigenschappen van de Mobile Phone Cradle zijn, het laden in het voertuig en het toestel stevig op zijn plaats te houden.

Perfecte pasvorm
De Mobile Phone Cradle is op maat gemaakt, hierdoor past het toestel perfect in de houder en dit voorkomt beschadigingen.

Efficiënt laadsysteem
In de Mobile Phone Cradle is een hoog rendement laadsysteem geïntegreerd, welke de houder geschikt maakt voor zowel 12V als 24V aansluitingen. Uit de houder komt een kabel met een lengte van 2m, waaraan een sigarettenaansteker aansluiting zit.

Antenne Coupler
Geïntegreerd in de Mobile Phone Cradle is een externe antenne coupler. Hierdoor is het mogelijk een externe GSM antenne aan te sluiten op de FME Male connector. De externe antenne coupler zorgt voor minder instraling op de voertuig electronica.

Accessoires
Standaard wordt er een zekeringhouder meegeleverd voor een permanente voedingsaansluiting in het voertuig, 2 schroefsetjes, een rotating swivel en een window mount met suctioncup, voor het bevestigen van de Mobile Phone Cradle op het dashboard of tegen de voorruit.

Eigenschappen
innovatief ontwerp
perfecte pasvorm
dashboard kleur
enkele kabel uitvoer uit de cradle
hoog rendement laad systeem
voorbereid op permanente inbouw
e4 gecertificeerd
model bescherming, patent pending