Mobvoi TicWatch E (Express) Ice Smartwatch - Wit

159,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Alternate.nl


Merk:
Tic
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en DHL

Over Mobvoi TicWatch E (Express) Ice Smartwatch - Wit

TICWATCH E
Werkt met Android™ en IOS

Naast het managen van je telefoontjes en berichten biedt Ticwatch E (Express) je meer gemak bij je actieve leefstijl door het gebruik van Google Assistant, fitness apps als Google Fit en de apps van Google Play. Via Google Play op Ticwatch kan je slaap gemonitord worden, kun jij luisteren naar je favoriete muziek, ondersteund je horloge meerdere talen en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

GEZONDHEID EN FITNESS
-Notificaties op je pols
-Muziek voor onderweg
-Verbeterde ingebouwde GPS
-Nieuwe hartslagmonitor
-IP67 tegen water en stof

MEER VRIJHEID EN MOBILITEIT
Ticwatch S en E houden je hartslag en stappen bij, rekent je verbruikte calorieën uit meet je voedingsinname en beheert je trainingsschema. Ticwatch S en E kan ook je workout route in kaart brengen met het verbeterde ingebouwde GPS systeem , laat je luisteren naar je lievelingsmuziek en kan je sportprestaties handsfree volgen.

ONTVANG, REAGEER, NEEM OP, VIA JOUW TICWATCH
Ben jij veel onderweg? Laat je niet afremmen door je telefoon. Met Ticwatch S en E kun jij alles doen vanaf je horloge en hoef jij dus niet meer te stoppen.

TICWATCH E (Express):
verander je horlogebandjes
Magnetisch opladen
Good Design Award winnaar
Exclusief ontworpen horloge achtergronden voor Ticwatch S en E

FAQ / Veelgestelde vragen:

Wat is het grootste verschil tussen Ticwatch S (Sport) en E (Express)?
Het technische verschil tussen de S en E is de locatie van de GPS: bij Ticwatch S is de GPS ingebouwd in de horlogeband voor preciezere verbinding en betrouwbaarheid. Ticwatch E heeft meer traditionele bandjes die vervangen kunnen worden. De GPS bij het E model zit daarom ingebouwd in het uurwerk zelf. Het verschil in design tussen het S en E model ligt in de afmeting, het gewicht en het materiaal van het horloge. Tickwach S heeft een diameter van 45mm en is 13mm dik met een gewicht van 45.5 gram. Het horloge heeft een vaste ademende band die geschikt is voor sportsessies en het zweten onder de band tegen zal gaan. Ticwatch E heeft een diameter van 44mm en is 13.55mm dik met een gewicht van 41.5gram. Het materiaal van de band van het S model is TPU, het materiaal van de band van het E model bestaat uit siliconen.

Kan ik Whatsapp, sms en messenger berichten ontvangen?
De drager van Ticwatch zal alle berichten en notificaties ontvangen op het horloge. Android gebruikers kunnen gebruik maken van voice-to-text en standaard quick-reply om Whatsapp, messenger en sms berichten te beantwoorden.

Welke talen ondersteund Ticwatch?
Ticwatch S en E worden ondersteund in veel verschillende talen zoals Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Duits, Potugees, Russisch, Koreaans, Hebreeuws, Catalaans, Pools, Sloveens, Zweeds, Turks, Vietnamees, etc. De taal van het horoge zal worden afgestemd op de taalinstelling van je telefoon.

Werkt Ticwatch S en E met iOS en Android?
Ja, Ticwatch S en E kan worden verbonden met mobiele telefoons die ondersteund worden door iOS 8.0+ en Android 4.3+ OS.

Hoe kan ik Ticwatch verbinden met iOS?
-Open de APPstore en installeer ‘Ticwear companion app’.
-Zet de Bluetooth verbinding aan op je telefoon. GEBRUIK NIET het bluetooth menu van je telefoon om te configureren met de Ticwatch 2 connectie.
-Open de ‘Ticwear companoin app’ en maak je eigen account aan via je e mailadres of gebruik je facebook instellingen.
-Scan de QR code van je horloge zoals staat aangegeven in de APP. Het horloge zal binnen een paar seconden worden verbonden. Mocht de verbinding na een minuut nog niet tot stand zijn gekomen druk dan lang op de QR code, nu kun je het horloge handmatig verbinden.
Volg de stappen zoals het kiezen van de taal, locatie etc.
Binnen een aantal minuten is de synchronisatie van de data via de ‘Ticwear companion app’ en het horloge compleet.
Veel plezier met je Ticwatch!

Hoe lang krijg ik garantie op mijn horloge?
Hoe lang gaat de batterij van het horloge mee?
48 uur, afhankelijk van het gebruik. Indien u merkt dat de batterijduur niet is zoals beloofd, graag de volgende instructie volgen: laadt het horloge 2 uur op voordat jij het gaat gebruiken, gebruik het horloge vervolgens 1 tot 3 keer totdat de batterij helemaal leeg is. Hierna moet de batterij indicatie goed zijn.

Is de Ticwatch S en E waterproof?
Ja, de horloges hebben een IP67 rating, dit betekent dat de horloges spatdicht zijn. Het is niet aangeraden om met het horloge om te gaan zwemmen.

Kan het horloge tegelijk worden verbonden met meerdere apparaten?
Het horloge kan maar met één telefoon tegelijkertijd verbonden zijn. Het is echter wel mogelijk meerdere horloge’s te verbinden aan een Android telefoon.

Kan ik de horlogebandjes van Ticwatch E vervangen door bandjes van Ticwatch 2?
Ja, dat kan.