Eti Superfast Thermapen MK4 Zwart

89,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Eti
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Eti Superfast Thermapen MK4 Zwart

De Thermapen MK4 is waarschijnlijk werelds beste compacte thermometer. Dit is de nieuwste versie van de Thermapen en ze hebben een aantal zeer handige functies ingebouwd.

De belangrijkste eigenschap is de snelheid waarmee hij de temperatuur meet. Dit doet deze namelijk in 3 seconden! Het heeft een bereik van -49,5 tot 299,9 graden celsius. Het grote LCD scherm geeft duidelijk de temperatuur aan en kan 360 graden roteren. Zo maakt het niet uit hoe je de thermometer vasthoud, je kan altijd de temperatuur perfect aflezen. Dankzij de ingebouwde backlight kun je de thermometer zelfs in het donker gebruiken.

De naadloze rubberen behuizing is stof- en waterdicht tot 1 meter. Zo hoef je niet bang te zijn voor ongelukjes en mag deze schoongemaakt worden onder de kraan. Daarbij zit er een speciale coating op die de groei van bacteriën stopt. Zo is deze thermometer ook perfect te gebruiken in de horeca.


Dankzij de bewegingsensor draait het scherm automatisch mee. Deze sensor voelt ook wanneer de thermapen wordt gebruikt en/of wanneer deze wordt weggezet. Bij het neerzetten zal het automatisch het lcd scherm uitzetten. Zo hoef je nooit te controleren of de thermometer uit staat en doe je tot 3000 uur op 1 AAA batterij!

Meet in 3 seconden
Meet van -49.9 tot 299.9 graden celsius
Tot 3000 uur op één aaa batterij (indien backlight uit is)
Rubberen behuizing is stof- en waterdicht tot IP67 (Volledig stofdicht en kan 30 minuten onderdompeld worden tot 1 meter)
Naadloos dus makkelijk schoon te maken
Speciale coating stopt de groei van bacteriën
Scherm draait automatisch mee (360 graden)
Resolutie 0.1 °C of 1 °C (instelbaar)
±0.4 °C (-49.9 tot 199.9 °C) anders ± 1 °C
Afmetingen 19 x 50 x 157 mm