Witte Yumeko dekbed dons lente/herfst 140x220 - Biologisch & ecologisch

299,-
3 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
Kleur:
Wit

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Yumeko dekbed dons lente/herfst 140x220 - Biologisch & ecologisch

Dit heerlijke, lichte eco donzen dekbed van Yumeko bestaat uit een lente/herfst deel in warmteklasse 3. Licht en luchtig als de lente. Of een mooie herfstdag natuurlijk. Dit heerlijk lichte dekbed is, voor de meeste mensen, geschikt voor het hele jaar. Zeker in centraal verwarmde huizen. Alle donzen dekbedden van Yumeko zijn voorzien van knoopsgaatjes, zodat u de dekbedden onderling kunt combineren. De knoopjes sturen we u op aanvraag toe.

Net iets langer voor meer comfort Alle donzen dekbedden van Yumeko zijn 2.20 lang. Dat vinden we comfortabeler. Geen koude voeten meer of een vlaag koude lucht die naar binnen piept.

De luxe van 100% dons Dons is pure luxe, verwennerij. Het is licht, zacht, warm, soepel en ademend. Alsof je onder een wolkje ligt. Om die mooie eigenschappen optimaal tot hun recht te laten komen, kiest Yumeko voor 100% dons. Zeldzaam, maar extra lekker.

100% biologisch katoen en verantwoord dons De zachte, soepele tijk - hoes - van het dekbed is gemaakt van 100% biologisch katoen. Het dons komt van Nederlandse eenden. U weet zeker dat er nooit levend wordt geplukt. Zo geniet u van de voordelen van dons, zonder dierenleed.

Anti-allergeen Yumeko's tijken zijn extra dicht geweven - ze hebben het Nomite label - en dat is pech voor de huismijt: die komt er niet in. Zo kunnen ook mensen met een huismijt-allergie genieten van de luxe van dons.

Made in Holland Onze donzen dekbedden worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen.Kwaliteit verzekerd. Dat is vaak anders bij de goedkopere dekbedden uit China.

Specificaties

Afmetingen
Maatvoering : Lits-jumeaux
Product breedte : 240 cm
Product lengte : 220 cm

Materiaal & Kleur
Materiaal : Dons | Eendendons
Materiaal tijk : Biologisch katoen
Materiaal vulling : Dons | Eendendons
Kleur : wit

Wasvoorschrift
Wasbaar : Ja
Wasvoorschrift : 60

Maat:
140 cm x 200/220 cm
Materiaal:
Dons,  Katoen
Voorraad: