GP batterijen GP Batteries CR123A CR123A Fotobatterij Lithium 1400 mAh 3 V 4 stuk(s)

12,50
4 Prijzen, De beste prijs bij Bax-shop


Merk:
GP
Categorieën:

Boven de 50 euro gratis bezorgd
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door UPS, DHL

Over GP batterijen GP Batteries CR123A CR123A Fotobatterij Lithium 1400 mAh 3 V 4 stuk(s)

Smart home, smart battery.
Hoeveel smart home producten gebruik jij intussen? Ze zijn ongetwijfeld niet meer op een hand te tellen. Wie verzot is op slimmigheid in huis, kiest vast en zeker voor slimme krachtbronnen. Zoals de CR123A batterij van GP. Uithoudingsvermogen kenmerkt CR123A.
Lithium batterijen van GP staan bekend om hun hoge energiedichtheid. Dat zorgt voor langdurige power en uitstekende prestaties. De CR123A is een perfecte batterij voor draadloze alarmsensoren, rookmelders, analoge en LED-zaklampen en AED-apparatuur. Betrouwbaar en betaalbaar: de CR123A 3V batterij.
Of een CR123A Lithium batterij ook de juiste batterij is voor je fotocamera? Bingo! Een CR123A 3V levert drie volt en is geschikt voor camera’s en flitsers. Een uiterst veelzijdige batterij, die even betrouwbaar is als betaalbaar. De beste keuze in afstandsbedieningen, alarmsystemen, klokken, radio’s en nog veel meer. CR123A Lithium batterij presteert in kou en hitte.
Comfort en veiligheid, daar draait het toch om in huis? GP laat met zijn reeks Lithium batterijen al je Smart Home en Home Security apparaten uitstekend presteren. Gebruik bij extreme temperaturen zal nooit een issue zijn. De deugdelijke werking is getest en gegarandeerd bij temperaturen van -40 tot +60°C. De afmetingen bedragen 17 mm bij 34,5 mm (diameter en hoogte). Bewaard in een gesloten verpakking zijn de batterijen tot 10 jaar houdbaar. De batterij is uitwisselbaar met merken met de codering: DL123A, CR-123A, EL123AP of CR17345. Kwaliteit op één met GP Batteries.
Een wereld zonder batterijen is bijna niet meer voor te stellen. GP Batteries geeft wereldwijd de toon aan met een omvangrijk scala aan batterijen. GP heeft al meer dan vijftig jaar ervaring in batterijtechnologie. In eigen huis produceren we eenmalige, oplaadbare en speciale batterijen en batterijproducten. Producten die voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om prestaties, betrouwbaarheid, houdbaarheid en veiligheid. Wat kunnen we nog meer aandragen om jou te overtuigen? Wie kwaliteit op één zet, kiest voor GP. Specificaties
3 Volt
1400mAh
Afmeting: Ø 17mm x 34,5 mm
Gewicht: 16gram
Tot 10 jaar houdbaar
Bedrijfstemperatuur: -40°C tot +60°C
Verpakking met 4 stuks