Duracell 5000394105430 Alkaline 9V niet-oplaadbare batterij

11,95 10,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Megekko


Merk:
Categorieën:

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:30 besteld, morgen in huis!
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Duracell 5000394105430 Alkaline 9V niet-oplaadbare batterij

  • De Duracell Ultra-batterij is voorzien van de unieke Powercheck-technologie, waarmee u kunt zien hoeveel energie elke batterij nog bevat
  • 100% PRESTATIES GEGARANDEERD* (*Commerciële garantie versus de minimale gemiddelde duur gedurende IEC 9V-batterijtests 2015. Resultaten kunnen verschillen per apparaat of gebruikspatroon.)
  • Onze beste batterij, geschikt voor uw apparaten met betere prestaties voor apparatuur die veel stroom vereist
  • Met de Duralock-technologie kunt u uw Duracell-batterijen tot 5 jaar lang opslaan
  • Verkrijgbaar als AAA, AA, C, D en 9V
Duracell biedt verschillende batterijen aan voor elektronica die betrouwbare stroom vereist. Duracell Ultra 9V-batterijen zijn alkalinebatterijen ideaal voor het voeden van al uw apparaten, met betere prestaties voor apparatuur die veel stroom vereisen. De Duracell Ultra 9V-batterij zorgt voor 100% gegarandeerde prestaties voor al uw apparaten* en geeft u betrouwbare en langdurige kracht in een breed scala aan alledaagse apparaten. (*Commerciële garantie vs. de minimale gemiddelde duur in de IEC-testen 2015 van 9V-batterijen. Resultaten kunnen variëren per apparaat of gebruikspatroon.) en zijn beschikbaar als AA, AAA, C, D en 9V. Met de Duralock-technologie kunt u uw Duracell-batterijen tot 5 jaar lang opslaan. Deze batterijen zijn het beste alkalische artikel van Duracell voor apparaten met een hoog energieverbruik, zoals digitale camera, flits, speelgoed of boxen, en zijn natuurlijk ook geschikt voor apparaten zoals gemotoriseerd speelgoed, zaklampen, draagbare controllers, scheerapparaten, tandenborstels en andere producten. In 1969 neemt Duracell deel aan de Apollo 11 missie en wordt de eerste batterij op de maan.