ADATA PowerBank AP10050 Black

70,89
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
zwaart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over ADATA PowerBank AP10050 Black

De P10050 wordt geleverd in zes verschillende kleuren en is een wonder qua ontwerp met zijn ronde vorm en compactheid. Binnenin is een 10050mAh voedingsbron met twee USB-poorten voor een totaal van 2,4A voor snel en gelijktijdig opladen van mobiele apparaten. Gesynchroniseerd laden/ontladen maakt dit een zeer snelle Power Bank die u kostbare tijd bespaart en de algehele veiligheid en efficiëntie verbetert.

Grote opslagcapaciteit
Laat je niet misleiden door de compacte omvang van de P10050: hij is krachtig genoeg om een tablet computer in een keer helemaal tot 100% op te laden en een smartphone vier keer! Geen zorgen meer over te weinig stroom onderweg!


Dubbele outputs, geen wachttijd
Heb je ooit de moeilijke keuze moeten maken of je je tablet of je telefoon eerst oplaadt? Wees niet bang! De P10050 is uitgerust met twee 2,4A USB outputpoorten, wat betekent dat je twee mobiele apparaten tegelijkertijd op kunt laden.


LED zaklamp
De P10050 kan ook jouw leven verlichten! Met zijn ingebouwde LED en tuimelschakelaar aan de zijkant van het apparaat dient de P10050 als een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke zaklamp.


Laad- en ontlaad tegelijkertijd
Wat doe je als je hotelkamer niet genoeg stopcontacten heeft, maar je twee apparaten wilt opladen? De P10050 kan worden opgeladen terwijl hij ook andere apparaten oplaadt! Plug eenvoudigweg de P10050 in het stopcontact en plug dan je telefoon en tablet in de USB-poorten van de P10050.


Buitengewoon veilige materialen
De P10050 gebruikt hoogwaardige batterijen en circuitontwerpen om ervoor te zorgen dat het apparaat nooit wordt overladen of overontladen. Hierdoor wordt schade aan het apparaat beter vermeden en neemt de levensduur toe. Bovendien bestaat de P10050 uit eerste klas onderdelen en een vuurbestendige behuizing, hetgeen hem bestendig maakt tegen schade veroorzaakt door vallen of hitte.


Meervoudige vormen van kortsluitingsbeveiliging
Veiligheid is altijd de belangrijkste zorg voor elektronische apparaten en de P10050 is hierop geen uitzondering. Veilige bediening wordt gegarandeerd door de beschermmaatregelen van het apparaat tegen overladen, overontladen, oververhitting, kortsluiting en overspanning in in- en output.


Compact, elegant en chique
De P10050 is ontworpen om makkelijk mee te nemen en is mooi om te zien met zijn ronde vorm en kleurrijkheid. Hij maakt elke dag net iets mooier, waar je ook bent.